småbørn_0 3_førskoleaktiviteter_451x220

Kontakt

Handleguidegruppen
Jerismosevej 95
2670 Greve
Tlf.43 97 84 51
pprgreve@greve.dk

Småbørn 3-6 år apps førskoleaktiviteter

De foreslåede apps er valgt ud fra en kvalitativ vinkel, målgruppe samt en maks. pris på 50,- kr.

Førskoleaktiviteter
Skriv og læs - hjem
Alder: fra 3 år, pris: 79,- kr.

Skriv og Læs - Hjem er et læringsværktøj, hvor børn fra 3-årsalderen kan lave eller være med til at lave deres egne bøger og samtidig lære at skrive og læse. App’ens primære målgruppe er børn fra 3-10 år, men både yngre og ældre børn kan med fordel bruge den. Yngre børn kan med stort udbytte lave bøger ved at indtale historier til billeder, de har taget med iPad’en eller ved at trykke på mere eller mindre tilfældige taster på tastaturet og efterfølgende få en voksen til at skrive til. Ældre børn kan bruge app’en som en almindelig bogskabelon og lave længere og mere komplekse bøger.

Fætter kanin børnehave
Alder: fra 4 år, pris: 16 kr.

Spil med sjov og læring inden for kategorierne matematik, sprog, logisk tænkning og kreativitet.

Gozoa - leg og lær matematik
Alder: fra 5 år, pris: lite: 0,- kr., fuld version: 13,- kr.

Opgaverne i app’en er baseret på folkeskolens ”Fælles Mål” for matematik og udviklet i samarbejde med matematiklærere og børn. GOZOA er en perfekt balance mellem leg og læring. Læringsspillene er designet så matematikniveauet stiger jo længere man kommer i spillet.

Matemaslik
Alder: fra 3 år, pris: 0 kr.

Matemaslik er et herligt og fjollet matematikspil for børn og barnlige tal- og slikelskere. Du kan tælle slik, regne ud hvor mange stykker der er, og se fjollede figurer spise slik til de får sukkerchok.

Talknuseren
Alder: fra 3 år, pris: 29 kr.

Formålet med Talknuseren er at træne den tidlige talforståelse. Det er tallenes form og deres sammenhæng, både til hinanden og til det de repræsenterer. Det er mængdelære, talrækker og simple plusstykker. Disse ting er fundamentet for den videre talforståelse og matematikundervisning i folkeskolen.

Ramasjang
Alder: fra 3 år, pris: 0 kr.

Besøg landet Ramasjang – de små børns helt egen legeplads, hvor de kan se tv og spille med de velkendte figurer fra Ramasjang. Her kan barnet trygt og nemt hoppe fra det seneste afsnit af Lille Nørd til en musikvideo med Rosa fra Rouladegade. I kan også lege med sjove spil i Ramasjang og lytte til hyggelige historier.

Bugs and Buttons
Alder: fra 3 år, samlet pris: 79 kr.

De forskellige apps indeholder forskellige spil og aktiviteter, der beregnet til at lære sig en bred vifte af de matematiske færdigheder – på en utraditionel måde. Derudover trænes fokuseret opmærksomhed.

Storest
Alder: fra 3 år, pris: 25,- kr.

Storest er en butik med kasseapparatet, varer og penge, hvor børn kan spille med sig selv eller med venner. Barnet kan spille enten som en virtuel butik, hvori produkterne er i app’en, eller man kan printe varerne og scanne via enhedens kamera.Varerne er opdelt i kød, fisk, kager, frugt, grønsager, brød og legetøj og har hver 10 til 12 produkter.