asf_apps_matematik_451x220

Kontakt

Handleguidegruppen
Jerismosevej 95
2670 Greve
Tlf.43 97 84 51
pprgreve@greve.dk

Introduktion til apps

De foreslåede apps er valgt ud fra en kvalitativ vinkel, målgruppe samt en maks. pris på 50,- kr.

MATEMATIK
Regneregler
(målgruppe: indskoling/mellemtrin/udskoling, pris 0 kr.)

App’en giver mulighed for at få hjælp til anvendelse af matematikkundskaber med en hurtig oversigt over formler og med ”regnemaskiner”, der viser mellemregninger. Sproget er skrevet, så det er let forståeligt. Målet er, at alle skal kunne være med - uanset niveau.

Algebra Touch
(målgruppe: mellemtrin/udskoling, pris 25 kr.)

Med Algebra Touch indlæres algebra helt fra bunden ved at benytte berøringsbaserede teknikker, hvor man bl.a. flytter/trækker rundt med tal/bogstaver og eliminerer identiske udtryk.
Materialet indeholder bl.a. Forenkling, eliminering, isolering, variabler, distribution, substitution, opløsning i faktorer og grundlæggende ligninger.

Dyscalculator
(målgruppe: mellemtrin/udskoling, pris 0 kr.)

App’en fungerer som en almindelig lommeregner OG et hjælpemiddel, der hjælper med at forstå tal og hjælper med at vælge regneoperation.
Tal vises i Dyscalculatoren på fire forskellige måder: Talsymbol (76), Talord (seks og halvfjerds), Lyd (tal kan blive læst højt) og Grafisk (tal kan vises som barer).

Bugs and Buttons
Alder: fra 3 år, samlet pris: 79 kr.

De forskellige apps indeholder forskellige spil og aktiviteter, der beregnet til at lære sig en bred vifte af de matematiske færdigheder – på en utraditionel måde. Derudover trænes fokuseret opmærksomhed.

Dragonbox Family Pack

Udbyderen har forskellige apps, der introducerer hvordan ligninger løses vha. dyr og billeder, og inden man ved af det, kan man løse selv de mest komplicerede ligninger.