asf_apps_læseskrivestøtte_451x220

Kontakt

Handleguidegruppen
Jerismosevej 95
2670 Greve
Tlf.43 97 84 51
pprgreve@greve.dk

Introduktion til apps

De foreslåede apps er valgt ud fra en kvalitativ vinkel, målgruppe samt en maks. pris på 50,- kr.

LÆSE/SKRIVE
AppWriter
(målgruppe: indskoling/mellemtrin/udskoling, gratis via Kommunens licens samt unilogin)

AppWriter er en komplet pakke af innovative værktøjer, som tilsammen udgør basen for læse- og skrivestøtte. Det er et læse- og skrivestøtteværktøj, som kører på alle platforme og enheder, herunder Android, iPad, iPhone, Mac, Windows og til Chrome/Google Apps.
AppWriter er en komplet pakke af innovative støttende værktøjer. Alle værktøjer og funktionalitet er integreret og indeholder kontekst-baserede ordforslag, oplæsning, PDF-læser, OCR, betydningsordbog og en speciel Dyslexie-font.
Desuden kan du med AppWriters tastatur skrive i andre apps og få ordforslag fra AppWriter, mens du skriver.

Skriv og læs
(målgruppe: indskoling, pris 79 kr.)

App’en er udformet som en lille bog, hvor der kan indsættes billeder og skrives tekst. Først kan barnet selv skrive teksten med børnestavning. Tastaturet siger bogstavets navn. I rubrikken under kan forældrene eller læreren skrive teksten med den korrekte stavning.

12 i Dansk
(målgruppe: udskoling, pris 29 kr.)

12 i dansk er et relevant værktøj for mange discipliner i danskfaget, da app’en kan anvendes som opslagsværk til både skønlitterære og faglitterære analyseværktøjer.

Madam Bachs Forlag


App-bøgerne fra Madam Bachs forlag er gode apps til begynderlæseren. App-bøgerne kan tilgodese det enkelte barns læseniveau, da bøgerne fremstår med tre sværhedsgrader – LIX 4, 10 og 16,. Derudover kan man vælge oplæsning og skrivestøtte.